Potrero Chico podruhe

O vikendu jsme jeli na oba dny na skaly do Potrera Chica. Je to parada, ze takove krasne misto mame tak blizko, neco pres hodinku autem. Potkal jsem tam totiz kanadany, kteri jeli dva dny, 3800km az z Ontaria, aby si tu 6 dni zalezli a pak zase jeli zpatky. Taky se to tam hemzi amikama (gringos), kteri pres leto pracuji ve statech a na zimu se stahnou sem, lezou a uzivaji si... Taky bych si dal libit takovy zivot.

My jsme v sobotu lezli vicedelkove cesty. Ve trech - to je zabava, protoze jeden leze a dva muzou povidat a delat si z nej srandu (a hazet na nej vetve a kaminky :) Navic jsou z delsich cest krasne vyhledy.
Julio jako koordinator klidne nechal dole celou bandu lozit 3 hodiny bez dozoru :) V nedeli jsme se s Juliem hecli a tak jsme nakonec vylezli dve 7b a na zaver 7a... a byli jsme uplne mrtvi.
Organizace typu ...rano zjistim ze nemam co snidat a tak jedu do mesta neco si koupit, a to jsem tam byl naposled vecer na veceri... uz me neprekvapuje. Proste cekam az se vsichni seberou. V nedeli jsme z campu odchazeli ve 12... holt mexicani

V tydnu jsem se snazil odpocinout si po vikendu, ale stredecni fiesta to zase trosku narusila. Vyrazil jsem hned po lezeni, o pul dvanacte. Na prefieste u norek jsem potkal mezi jinymi zase sveho "znameho" Mathiase (nemce, vsak vy vite). Hrozne se staral jestli jsem v pohode a tak po tom co mi minule rekl... Toz jsem ho ujistoval, ze jo, poho.. To jsem ale asi nemel, protoze pozdeji v klubu se snazil se mnou tancovat. Delal jsem ze ho nevidim a radsi jsem tancoval s holkama. Tak me aspon v jednom nestrezenem okamziku chytil za zadek... no super.. uz to ale neresim... Potkal jsem se ale konecne s jednou spoluzackou ze spanestiny... a je to nejsympatictejsi gringa co jsem zatim potkal a tancili jsme az do 5 :)

Pomooooc musim rychle koncit, co cert nechtel, prisel Mathias a chce si povidat... nastesti mi za chvilku zacina le parkour, takze hasta luegoooo.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

no entiendo checo... sino con mucho gusto comentaria tus historias, nos vemos!! =)

Perla Karina