o noze, fotkach, atelieru a zelvach

boomp3.com
Dneska tomu uplynuly presne dva tydny, co jsem si slapl na svoji vlastni nozicku. Uz je to ale dobre, neplacu a noha neboli. Byli jsme u hodneho (a draheho) pana doktora. Ten rikal, ze je to dobre, ze se to lepsi a ze za 14 dni uz budu zase moct skakat pres kaluze. Taky mi vytahl stychy a chce me videt znovu. To uz se ale nestane, je treba zacit setrit :)

Minuly tyden probehla vystava klubu Montanismo, kde jsem az donedavna vesele lezl, splhal a slanoval. Vybrali a vytiskli i par mych fotek. K memu prekvapeni v plne jejich 10MB velikosti, takze to byly plachty 1m x 1,36m. Nikdy jsem nevidel svoje fotky vyvolane takhle velke, docela zazitek. Na obrazku jsem s fotkami v plne polni i s berlemi. (kliknutim se da zvetsit)

Minule pondeli jsem z mailu od profesora zjistil, ze ve ctvrtek uz je prezentace a odevzdavka ataku. Sice uz na tom makame od pulky unora, ale presto me zastihnul nepripraveneho, s projektem jeste v plenkach, bez pudorysu a tak. Toz nedalo se nic delat, zasednul jsem za stul a zacal tvorit. Verte neverte, ve ctvrtek byl hotovy a vytisknuty cely projekt i s modelem (a v kvalite prekvapive prevysujici vetsinu ostatnich praci). Na oslavu uspechu jsem v patek zaspal celou spanelstinu a vecer zasel na oslavu narozenin jednoho kamarada.

Posledni novinkou je, ze se po dlouhem zimnim spanku probudily obe nase zelvy. Hned je v byte veseleji, porad to nekde beha a mota se vam pod berle. Vice podrobnosti ale az v zelvim specialu pozdeji tento tyden :)

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Teda, ty v..e na to se neda mnoho rict, tak sis to tam hezky jel, kazdej vejkend sis tam nekde lezl nebo cestoval, jak sem to delsi dobu nesledoval tak sem si precet delsi kus a uz me svrbi nohy nekam vypadnout, hlavne se dej brzo do kupy chlape at bosa neprijde zkratka az tam bude

Anonymní řekl(a)...

Zdravím velkou zelvu Ninju. Baracek na obrazku je hezky, jako obchodni, skoro pedagog, se mi libi. Kkdyz tam misto vytahu das jedno 80m lano, tak to bude super dum. Jsem rad, ze jsi rad.Po psani diplomky uz toho vice nevypotim, verzeihen