mexikem o berlich

boomp3.com

Jak asi vite, akcni radius meho barevneho mexickeho zivota se se zranenim vyrazne omezil. Misto lezeni a skakani, ktere jsem si tak oblibil, se stalo sedou realitom mych dni sezeni s nohou nahore. Nic pro mne... Spolu s tim se pripomely vsechny resty a ukoly ze skol tady i v Praze... Ty se predtim z nadhledu ze skal zdaly mene podstatne. Zacal jsem tedy na nich trosku pracovat, ale jen velmi neochotne.
Do skoly jsem prvnich 14 dni po uraze chodil o berlich, coz se ukazalo jako dobry trenink. Do hodiny jsem vzdycky dorazil uplne splaveny... Pak uz jsem se ale vratil ke svemu kolu a s berlemi privazanymi k ramu je muj zivot hned jednoudussi.

Minulou sobotu me aspon vytahli kluci z le parkouru do baru. Bylo to venku na terase a dobre hrali, jen tam byla spoousta lidi. Docela sranda motat se tam s berlema. Zachranil me jeden kamarad, ktery mi delal sanitku. Vzdycky rozrazel dav prede mnou s hlasitym uuiiuuuiiiuuiiiuuu.. bavili jsme se naramne. Kdyz jsme pak sli domu, houkala na me nejaka krasavice z kolemjedouciho taxiku uuiiiuuiiuu.. asi taky sanitka ;)

Na nasi lezecke stene probehla soutez v lezeni. Sel jsem aspon fotit, kdyz uz nemuzu lozit. Po lane jsem se vysplhal nahoru na stenu a zaveseny u stropu jsem fotil. K memu prekvapeni jsem pak pristi tyden ve skolnim casopise mel fotku pres pul stranky, jak tam fotim. To nejlepsi ale prislo kdyz se mi pres facebook ozvala jedna holcina, ze me videla v tech novinach, nasla si me a ze se ji libi fotky. a tak... a na dukaz mi poslala jednu svoji v plavkach u vodopadu :D (pro zajemce u me k nahlednuti)

V sobotu jsme zase s bandou z parkouru vyrazili na paintball. Jeste s jednim klukem co taky pajda jsme zaujali pozice ostrelovacu a pekne jsme vsechny kropili ze zalohy. Tento vikend zrovna po dvou mesicich prselo (zato ale 3 dny v kuse), takze to melo spravnou blativou atmosferu... ja z toho vysel jeste celkem dobre, ale kluci co behali a klouzali skoncili jako barevne blative koule.

Sliboval jsem minule, ze nafotim zelvy, ale nestalo se tak. Trosku jsem na ne zanevrel po te, co se jedna zelva ubytovala v mem pokoji. Porad se to nekam snazi vyskrabat a schovava se, kde byste to necekali. To ale zase tak nevadi, byl jsem rad, ze mam spolecnost. Nase pratelstvi skoncilo ve chvili, kdy zacaly zelve strevni potize. Bohuzel pro zelvu nastala okamzita deportace na terasu a bohuzel pro me generalni uklid (a hlavne pod posteli). Tuto neveselou kapitolu bych zakoncil poznatkem, ze koste i mop jsou vlastne jenom prevlecene berle :P
p.s. misto zelev jsem pak sel radsi fotit lekniny v jezirku na campusu, ty aspon voni...

Trosku radosti na zaver - v pondeli uz jsem byl zase lozit! Po 4 tydnech nuceneho odpocinku uz mi to radne chybelo, ale skutecnost byla jeste lepsi :) Sice jsem lozil jenom o trech, s jednou lezeckou, ale radosti byl kopec... I'm back!!!

fotky jsou na rajceti

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar, fotky ze souteze pekny, az budu mit dneska po pisemce tak ti radne sacnu rajce, hlavne ze uz zas jedes pomalu dal. Btw ta fotka jak ses v tom zdenym okne vypada lip mala, kdyz neni videt ta pekna hrana na ktery tam visis, uz sem si rikal ze ses nejakej ultra borec kdyz ses tam tak lehce vzeprel ;-D Maj sa

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, ty blaho co to mas na noze za samponske boty. Jestli te tam ty baby zblbnou, tak uvidis. Ja proste budu spat ve stanu a varit na MSR, do hotelu nepujdu. Mej se fajn

Anonymní řekl(a)...

Super čtení!
Jen škoda že ty lezecký fotky jsou jen na facebooku, takze bez registrace nic ...

Tom

Anonymní řekl(a)...

Dobre Bosa, jen mu sprav hlavu az tam budes. :D

Jinak ja s tema fotkama predtim nemel problem az ted to nejde. Kdyztak na to mrkni Jardo. Zatial

Anonymní řekl(a)...

Jirko neboj, hlavu mu vycentruji a baby preberu. Az uvidi na blondak s evropskym usmevem, v Mexiku se zastavi cas. Uz mi pry Yarda koupil vidle, abych ty hoky mohl obracet :--)

yarda řekl(a)...

Vidle uz jsem sice mel koupene, ale zase jsem je vratil. Udelal jsem totiz predbezny pruzkum s bosovou fotografii a na zaklade vysledku jsem rovnou koupil bagr ;)

Stáňa řekl(a)...

Takže jako důkaz, že se nám líbí tvoje fotky, máme všichni posílat fotky v plavkách u vodopádu? Ty jo, já nemám plavky!