konecne Mexicooo

Je to tady, prvni cestovani!! Ploda dojel z Texasu a dokonce me i nasel v Monterrey. V patek jsme prejeli do Guadalajary, kde jsme se po mensim hledani shledali s Marketou. Radost byla velika, tak to se muselo oslavit. Vlastne od te doby slavime porad.
Marketa nas protahla po meste a ja konecne videl trosku kultury a neco jineho z Mexica nez je nehezke Monterrey. Nejnadsenejsi je ovsem Ploda, protoze v Texasu mezi kovboji je kultura slovo temer az hanlive, tak tady jasa uplne nad vsim, nasel kulturu dokonce i na sloupech vysokeho napeti...
V sobotu vecer jsme okusili nocniho zivota Guadalajary a to rovnou v jednom z nejvetsich gay klubu tady. To teda byl napad holek, nam klukum se moc nechtelo... ale byla legrace, to se musi nechat.
V nedeli nadesel okamzik dlouho ocekavany... vypravili jsme se do Tequily. Nasli jsme ji teda hned na druhy pokus, ale stalo to za to. Je to kouzelne mestecko mezi lany agave, kde se vam devitileti caparti snazi prodat tequilu na kazdem rohu. Prohlidli jsme si nejvetsi tovarnu Jose Cuervo a vydatne vyuzili moznosti ochutnavek. Proto cestou zpatky ridila Katha a my aspon meli na zadnich sedackach slusny mejdan... ani nam nevadily ty vecne zacpy..
Dneska jsme si privstali a za ranniho kuropeni vyrazime vstric Pacifiku, okusit plazi, vln, slunicka, surfingu a dalsich radosti. jupiiii

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Koukám, že jak nejsi doma a nikdo tě nehlídá, tak kalíš jako blázen :--)