Semana Santa

boomp3.com

Pristi tyden jsou prazdniny, jupiiii :) Semana Santa je obdoba americkeho spring breaku, tedy tyden volna na jare, kdy se vsichni studenti seberou a jedou se vyvalit (a opijet) na plaz, pouze ti mene akcni se jedou najist domu.
To by neslo, aby nasinec nevyuzil takovou sanci k cestovani. Plany uzraly na posledni chvili, ale o to budou zajimavejsi :) Ve svem kocare prijede Ploda az z dalekeho Texasu, v Monterrey nabere me, moji spolubydlici Kathu a jeste Heather, kamaradku americanku z lezeni. Spolecne se pak vypravime za Marketou do Guadalajary. To uz napovida pisnicka na zacatku (jsou to Mariachi, mexicka lidova hudba)
Dalsi plany nejsou jeste moc propracovane. Nejdriv si prohlidneme mesto a okoli. Spat budeme vsichni u Markety, tak to bude urcite veselo. Na krasne pacificke plaze to neni daleko, tak tomu urcite neodolame. Cestou jakoby nahodou lezi mesto Tequilla (hadejte co se tam vyrabi - kdo prvni spravne odpovi do komentaru, ma u me po navratu panaka). Tak snad konecne zjistime jak je to s temi cervy a tak vubec. Zajimalo by me, jestli je tam bodyshot tak popularni jako u nas :)
Dalsi program cesty naplanujeme az cestou, nebot k Markete to bude nejakych 8 hodin jizdy.

No co vam budu povidat, tesim se jako malej Yarda. Pocasi hlasi kolem 30° takze by to melo byt luxusni. Drzte nam palce at je vsechno na pohodu. Mejte se krasne :)

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hola :-) Hadam Tequila, ale nejsem si 100% jistej. Ale risknu to..;-)
Btw. paradní blog, rad si vzdycky poctu. Na kolej se nam pristehoval mexikanec, takze aspon uvidim na vlastni oci, zda taky chodi pozde atd. :-) Adios, vitouch

Anonymní řekl(a)...

Sakra jsem druhý, ale řekl bych, že Tequila. Poněvadž se tam uvidíme, tak věřím, že jich pár set ochutnáme :--). Prý to chutná jako bezová šťáva zalitá ředidlem, tak uvidíme a ochutnáme. Měj se sportovče