campus university TEC

Campus je obehnany kolem dokola plotem a kazdy vchod hlida security. Pri vstupu se musi kazdy prokazat studentskou kartickou, jinak ho nepusti. Pekne se o vsechno staraji, vse je ciste a upravene. Studentu jsou plne chodniky a posedavaji vsude mozne. Je tu taky spousta zvirat. Okolo jezirek se valeji kaceny, kachny a labute. Obcas se tu potkate s pavem a dokonce i s malym stadeckem srnek, ktere si vas ani nevsimnou a spokojene se pasou. Vsechno co clovek potrebuje ke studiu je tady pekne na jedne hromadce. Od uceben, aul, pocitacovych salu, knihovny, vsech moznych kancelari az po parkovani, posilovnu, hriste a halu . Vlastne spise na ctyrech hromadkach - vzajemne prilehlych pozemcich. A to je velka nevyhoda, protoze ulice ktere deli campus na jednotlive "polígonos" jsou velmi rusne a dostat se z jedne strany na druhou je obcas adrenalinovy zazitek.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pěkná škola. koukám, že v pozadí fotky je vidět pěkný bolder :--). už jsi dával?

Anonymní řekl(a)...

Koukam Bóša...taky koukam, opravdu pěkné to tam máte, taková idyla...člověk by se tam ani nechtěl učit a kazit si tim ten dojem.

yarda řekl(a)...

jo, obcas je to tezke, ale mam v planu se do tech kopcu vrhnout, jen co odevzdam atak do prahy :) ty dva mistni pak uz nejak doplacam...